PRIVAT - en livscoach

när dina utmaningar främst ligger i din livssituation, hur du mår, dina relationer mm

oseriöst trams eller hjälp till förändring?

 

Som med det mesta – kvaliteten på den tjänst du betalar för varierar. Livscoachen är inget undantag. Det är mycket som ska stämma för att du ska få dina förväntningar uppfyllda. En gott tecken är naturligvis då du blir refererad direkt av en vän eller bekant. Jag vill hjälpa dig genom att här ge dig mina klienters ord och hoppas det ska ge dig något på vägen – till ditt beslut.

 

– Du är en energi givare, en katalysator, som ger andra människor en boost att ta små steg i sin utveckling. Jag själv blev förvånad över att det inte alltid är så stora, revolutionerande förändringar som ska till för att komma långt i utvecklingen. Du är duktig på att konkretisera, bryta ned, till små steg. Du är både glad och god lyssnare samt provokativ och konstruktiv i ditt coachande.

– Genom raka och tydliga frågor fick du mig att verkligen tänka till och formulera åtgärder som tagit livet flera steg i rätt riktning.

– Jag påbörjade en resa mot en bättre självkänsla och ett lugnare liv. Jag tänkte mest på mig själv när jag var hos dig. Du får en aldrig att känna sig dum, knäpp, hotad etc.

– Spännande, lite nytt och förtroendeingivande som gav mig känslan – det här kan jag ge mig in i och verkligen jobba med. Jag har kommit förväntansfull till varje möte och fått ett kvitto på att arbetet jag lagt ner mellan mötena har utvecklat mig och gett resultat. Vi har både firat mina framgångar och lyft upp det som inte blivit gjort, korrigerat och identifierat andra situationer att öva på. Ja, för det har verkligen handlat om att öva för att kunna förändra beteenden i min vardag.

Är det en livscoach du behöver? Är bilden klarare?

– Att ta hjälp av någon utanför gjorde det lättare för mig att vara ärlig med mig själv, och jag vet att min coach synar mig om jag glider undan. För visst finns det ett motstånd innan en ny och mer effektiv vana är etablerad.

– Med raka och klargörande frågor blev mitt tankemönster tydligt. Jag kunde med hjälp av dina frågor och mina svar identifiera förändringsbehov. Tillsammans hittade vi mål och delmål var jag ville nå med nya tankar.

– Att svara på frågor från någon som endast bollar tillbaka utan att ge lösningar leder till att jag måste hitta lösningen inom mig. Detta ledde till varaktig förändring.

–  Du hjälpte mig att medvetandegöra och skapa insikt kring mina verkliga behov.

– Du hjälpte mig att se mina mönster, och föreställningar jag hade om mig själv – väldigt tydligt – och var de kom ifrån. Du hjälpte sedan mig att förändra mina mönster och att se mitt värde och hur min uppfattning av det påverkar mig.

Kan du tänka dig prova att ta hjälp av en livscoach? Är bilden klarare?

Starta din förändring

Coaching som metod