Jörgen Inersjö

Erfaren ICF-cerifierad COACH i Uppsala län.Ger stöd till privatpersoner, ledare och nyckelpersoner på företag, allt från Ericsson och Würth till lokala småföretag i Uppsala län.

 

Erfarenhet

Jag stöttar idag ledare och nyckelpersoner på både små och stora företag, allt från Ericsson och Würth till det lokala byggföretaget. Jag är pedagog i botten och har sedan 1997 drivit företag både med anställda, själv och som delägare inom områdena friskola, möbeldesign, friskvård och personlig/professionell utveckling. Jag är ICF-cerifierad (PCC) coach och har under de senaste 10 åren coachat över 2000 timmar fördelade på karriärscoaching, livscoaching, ledarskapscoaching och affärscoaching. De senaste två åren har jag också arbetat som affärsutvecklare för ett hundratal småföretagare i regionen.

Med stor livserfarenhet, empati och med egna erfarenheter av följderna av långvarig stress samt med en pedagogs och entreprenörs tänkande är jag övertygad om att jag kan hjälpa dig med din förändring.

Jag bor vid kusten i Fagerviken på halvön Hållnäs i norra Uppland. Här i regionen med städerna Uppsala, Gävle, Tierp, Östhammar och Heby finns majoriteten av mina kunder. Jag besöker många företag och kunder på plats medan vissa hellre vill lämna sitt kontor för att träffas hos mig på mitt kontor i Tierp.

 

När du vill göra en förändring

Är du redo att göra en förändring?